perjantai 8. marraskuuta 2013

Minä

Askartelutaivaan marraskuun skäräppäyshaasteessa pohditaan sitä, miten skräppääjät kuvaavat muita mutteivät itseään. Piti siis ottaa/otattaa kuva itsestä ja tehdä luonnoksen mukainen skräppäys
Itsestäni on tässä syksyllä otettu työssä kuva, joka on mielestäni melko kiva - en yleensä ole juuri kuvissa ja jos oikeen poseeraan en yleensä onnistu. Näytän kankealta... Kuvaa muokkasin inasen, eli tein siitä mustavalkoisen version. Hauskaa tässä on se, että samalla haastoin itseseni mustavalkoiseen maailmaan, mikä ei ole mitenkään helppo minulle.  Skräppäsin ArtJournal aukeaman.
Minä - ilo pinnassa kuplii
Otsikko

Yksityiskohtia

Tässä aukeamassa on käytetty gessoa otsikon kiinnitys, ja taustan värjääminen. Kohopastaa maskin läpi luoden koukeroita eläväoittämään pintaa.. Mistejä - lähes valkoista, kahta eri mustaa - helmen hohtoisia kaikki. Ja tietenkin tusseja ja helmiä sekä pitsiä.

4 kommenttia:

 1. Mielettömän ihana. Upeita yksityiskohtia ja upea valokuva. Tykkään tästä.

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista! Erinomaisesti toteutettu mustavaloisena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS, Mileksi ja kiva kun löysit tänne :) Iso kiitos vielä tämän päiväisestä. Täällä kotona oli ruoka valmiina ja melko hyväntuulinen sakki, eli jäin täysin plussan puolelle koko päivästä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".