keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kilisee kilisee kulkunen helkkyen...

Kilisee kilisee kulkunen helkkyen... sieltä löytyy yksi lempi joululauluistani, jossa hevonen rekineen on mukana. Tämän päivän kortistakin löytyy Humma, ilman rekeä, mutta jouluisissa maisemissa. Tällä kortilla olen mukana myös KK:n vintagehaaste #40, johon tuli korttiin saada kaksi kuvaa.

HummaTästä hevosesta ei puumerkkejäni löydy. Syykin on selvä: hevonen on läpipiirretty mankkuleimasin kuvasta, jossa enkeliratsastaa.  Parastin sen tähän - toivottavasti kukaan ei tästä hermostu.

Yksityiskohtia ja kerroksia tässä kortissa on mekoisesti.
Kaikki paperit on sävytetty reunoista rusehtavaksi,
lähes kaikki on kohoteipein kohoteltu, vaikka en siitä taitamaton osannut kunnolla kuvaa ottaakaan. Lumiefektiä on siellä täällä, mukana myös niitti ja pitsiä.


Aivan ilman suihkeita en selvinnyt tästäkään,niin ylivertaisia ne minusta ovat. Niitä löytyy siis tuosta maiseman ja Humman takaa löytyvästä kuviopaperista.

 Tässä yritykseni kuvata kohotusta...

Mietin itsekseni, että ovatko hiutaleet liikaa? Mitä sinä tuumit, ovatko? Mukavaa keskiviikkoyötä ja ihanaa loppuviikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".