keskiviikko 6. marraskuuta 2013

KUR-PIT-SA


KK:n ATC vaihto lähti Halloweenin kunniaksi liikkeelle sanasta KURPITSA, ja kortteja tuli tehdä jokaisesta tavusta. Yksi kustakin ja lähettää ne eteenpäin. Omani lähtevät matkaan huomenna, joten teen postauksen tänään valmiiksi... Julkaisu tietenkin sitten, kun voin olla 100% varma, että asianomaisen yllätystä en pilaa. Nyt kortit perillä, joten ....

Tässä siis ensimmäinen tavu KURja Kurnuttaja. Sammakko kuva on puukynäpiirros vuodelta 98, etsinyt siis omaa paikkaansa jo melko kauan. Tänään se viimein löytyi . Korostelin kuvaa vielä leimasimella, gellillä taustaa, mikä ei valitettavasti kuvassa näy, eikä juuri mutoikaan.
Kurja Kurnuttaja
+
 '


Pittoreski

Sanomattakin selvää on, etten halunnut mitään kaikkein perinteisintä ajatuskuviota tähänkään. PITsa se tietenkin ensin tuli mieleen ja sen jälkeen monta sanaa, joissa tavut eivät osuneet kohdilleen. PITtoreski on minusta hauska sana, ja koska se ei ollut itselleni ollenkaan selvä - vaan sen merkityksen kävin Wikipediassa tutkimassa - päädyin tällä ATC kortilla kertomaan, mitä se tarkoittaa. Eli selitys löytyy kuvan, joka oli muuten ao. sivulla mallina maalauksellisuudesta (?), reunoilta. 

Savuttaja
Viimeinen kuva ei ollut itsestään selvyys - eikä suunnitelmallistuutta. Oikeasti etsin kuvaa sotilaista tervehtimässä toisiaan "Salut!", mutta en sellaista löytänyt. Sitten silmäni osuivat tähän Savuttajaan, joka melko kaunissanaisesti pyysi päästä toisen puoliskonsa mukaan. Ja minä hentomielisenä tähän pyyntöön taivuin. Mukavaa päästä näkemään, millaisia muita ratkaisuja on tehty. :)

1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".