perjantai 8. marraskuuta 2013

Lemppariasioitani

Askarteluvuoren haaste #11 peräänkuuluttaa kahta korttia, joista toinen on tehty lempivärin erisävyillä. Toinen korteista saa olla minkälainen vain, jopa aikaisemmin tehty.
Vihreä viehättää

 Aikaisemmin nuorempana ehdoton lempivärini oli punainen. Pidin sen kaikista sävyistä, vaaleanpunaista lukuunottamatta. Yhäkin pidän punaisesta, mutta vielä enemmän kiehtoo vihreä. Siitä löytyy sävyjä hurjan paljon. Vihreästä erityisesti miellyttää lehden vihreät sävyt ja limeen menevät sävyt. Liian siniset sävyt sen sijaan eivät niinkään...
Kahvitauko
Toinen vaihtoon lähtenyt kortti kertoo sekin yhdestä suurimmista nautinnoistani. Eli kahvista, tämän ei pitäisi olla kenellekään yllätys. Aamuni alkaa kahvilla ja kahvitauko pelastaa parhaankin päivän. Ison osan työurastani olen ollut naisvaltaisissa työyhteisöissä, joissa kahvitauko on yllättävänkin haasteellinen ja iso asia. Siksi tuo puhekuplapuhutteli ja sai seurakseen kauniit kahvinpavut ja Paula tytön vuoden 1957 mainosjulisteesta.

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".