lauantai 25. huhtikuuta 2015

Askartelunurkka ja se siistein ilme

Eilisen postauksen jälkimainingeissa ja koska huomisia synttäreitä silmällä pitäen tuli siivottua vähänn tarkemmin, kuvasin koko "tilan" :)

Täältä pääset siis kurkistamaan lähes luonnottomaan tilanteeseen: Siisti askartelunurkka.
Toki jollekulle saattaa tämäkin olla vielä käsitteen "siisti" venyttämistä. Itselle ihana muisto hetkestä, jolloin lattia oli tyhjä. :)


8 kommenttia:

 1. Ihanaa, kodikasta. Ja jos se olisi siivouksen jälkeen ihan viivotin suora ja tiptop eihän sinne uskaltaisi koskeakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kesäaikaan se on ihana ja ilmava. Talvisin pyykit valtaa sen. Onneksi niille voi kääntää selän. :) Onhan se tyhjää parempi. Vaikka kyllä mä haaveilen huoneesta, jossa ei oo muuta tarkoitusta kuin askartelu. Saan vielä ootella jonniin aikaa.

   Poista
 2. Kiitos, kun sain piipahtaa luonasi. Näyttää oikein hyvältä. Mullakin pakastin ja siivouskomero valtoittaa suurimman osan tilasta, mutta olen onnellinen tästä silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun poikkesit. :) Varmasti suurin osa meistä joutuu antamaan muulle elämälle tilaa rakkaan harrastuksen parista - niin tilan kuin ajankin puoleen.

   Poista
 3. Oi miten kiva askartelutila sulla on :) ja tuo huone näyttää muutenkin viihtyisältä. Just sain itsekin eilen raivattua oman askartelutilani muuton jäljiltä esiin - ainakin osittain. Olin ihan superonnellinen ja tänään olenkin sitten istunut tässä pöydän ääressä KOKO päivän ja nauttinut. minun tilani <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan kodikasta. Onko sulla niissä kaapeissa askartelutarvikkeita? Voisit vähän raottaa ovia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiina osassa on osassa ei. Ensimmäinen kaappi on imaissut sisäänsä kankaita, toisessa on ammattikirjallisuutta ja askartelutarvikkeita, kulmassa askartelutarvikkeita samoin alakulmassa. Muutoin muuta tavaraa...

   Poista
 5. Tosi kivan ja kodikaan näköistä:) Toisten askartelutiloja on aina niin kiva katsella! Itselläni on askartelutila makuuhuoneen yhteydessä,tosin makuuhuonekaan ei ole makuuhuone vaan olohuoneesta eristetty puolikas tila;)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".