lauantai 11. huhtikuuta 2015

Nyt vaihdetaan mixedmedia pohjia

 Lifebook2015 porukasta kaksikaverusta tekivät vaihdon, jossa molemmat osallistujat tekivät mixedmedia pohjat, jotka sitten lähetettiin kaverille. Kaverit tekivät työn valmiiksi ja työ lähetettiin takaisin :)

Prosessi oli niin mielenkiintoinen ja kiehtova, että lykkäsin siltä istumalta FB:n mixedmedia ryhmään kysymyksen lähtisikö kukaan mukaan. Iloiseksi yllätyksekseni mukaan lähti kolmenaista:

Miia, jonka juttuja löydät täältä.
Sekä Sari ja Tatjana. Kiitos Ihanaiset!

Itse laitoin matkaan kolme pohjaa, joille olin gelmediumilla liimannut erilaisia leikkeitä. Ja jätin loput saajalle... :) En siis lisännyt lainkaan väriä, ihan siksi, että oma värimaailmani on niin vahva, että halusin nähdä miten toisenlaisen maailman voisi samoihin "kaavoihin" luoda.


Tässä Miialta saamani pohja...

Tässä Sarilt tullut pohja.

Tässä Tatjaanalta tullut pohja. 
Kaikki nämä herättivät heti spontaanisti ajatuksia siitä, miten työtä jatkaa. Nyt toivotaan, että elämä antaa tilaa tuottaa ajatukset upeille pohjille. Klikkaamalla "pohjat vaihtoon 4/15" pääset kurkaaaan kaikki valmiit työtkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".