sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Onko MIkkeliin menijöitä, juna menossa jo ?

Mikkelissä on tulossa askartelutapahtuma 16.5. ja odotan sitä NIIN innolla. Sain hauskasti sovittua niin, että mummi lähtee mukaan. Kysehän on helatorstain jälkeisestä viikonlopusta. Silloin siis lähden lasten ja mummin kanssa kohti maailman parasta paikkaa, jonne on jo tosi kova ikävä, Mikkeliä. Siellä me vietämme PIIIIITKÄN viikonlopun mökillä - ja eehkä jopa joutuu käymään uimassa. Siihen sopii  mainiosti koko lauantain mittainen päivä askartelua ja ennen kaikkea ihanien ihmisten tapaamista. :)

Jos joskus olet pohtinut, että millaista se olisi: Nähdä kaikki someaskartelijat livenä? Oliskohan se mukavaa vai pelottavaa ja jos en osaa mitään tehdä? Niin. Voin kertoa se on Ihanaa tavata ihmisiä, jotka jakavat saman harrastuksen. Ihana vain vaikka katsella ja ihmetellä ja imea inspiraatiota itseensä. Yhteisiä jutun aiheita riittää ja siellä on myös kirppispöytä.... OOH. miten tässä jaksaakaan tämän vajaan kuukauden odottaa. :)

Ryöstin tähän Maikkiksen kauniin mainoksen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".