sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kortteja tältä viikonlopulta

 Tämä osanottokortti lähtee suureen suruun. Kallan (?) piirsin suoraan harmaalle paperille. Teksti on puuleikkausteksti.
 Tämä lähtee huomenna myös saajalleen työpaikalle. Ja tämä lienee viimeinen tällä tekniikalla tehty kortti. Melkoisen haastava, vaikka idena aivan loistava.

Tekniikka10 kk:ssa oli askrtelupirtin aikana julkaissut kuudennen haasteen puettuleimakuva, johon dt-kortiksi nämä leidit lähtivät. Tässä käytin perinteisen kuviopaperin/sijaan gelliplattepaperia ja suihkutettua sotkupaperia. Minusta toimii kivasti. Samoin olen tyytyväinen naisten maalaamiseen. Tälläkertaa pikkiriikkisellä pensselillä (kostealla) otin NeocolorII värejä suoraan liidusta (burntsienna, yellowockra, flesh). Leimailuelämääni helpottamaan hankin Askartelupirtiltä (Elinalta) Tack and Peelin, joka on siis akryylipalikkaan liimautuva levy, johon voi kumileiman lätkäistä suoraan. Helpotti tämän kortin tekemistä hurjasti. Leimasin naisen 3 kertaa saadakseni valmista 1) valkoiselle paperille 2) vaatepaperille ja 3) kortipohjaan - halusin nimittäin sad nuo pään kiehkurat oikein :)

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Anski ja Taina. :)
      Tykkään kallasta itsekin ja uskon että siihen tarttui sitä empatiaa ja surua, jota tuntee kun lähi-ihminen (vaikkakin töistä) suree.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".