torstai 17. heinäkuuta 2014

ArtJournal: KotiKOTI

Koti

Tämä artjournal sivu syntyi Terhin videon inspiroimana. Itse en osaa vielä katsella ympärillä olevia esineitä niin, että lähtisin pohtimaan niistä gessoon lähtevää jälkeä.

Pohja oli valmis jo useamman päivän ajan, aihe syntyi eilen kun pitkän ihanan retkipäivän jälkeen palasimme väsynein jaloin kotiin. Ikkunoista näkyvät (sensuellit! --tietäsittepä vaan mistä mainoksista leikatut) halikuvat ovat nyt hieman ärsyttäviä, mutta eilen kaipasin omaa puoliskoa, joka oli jo työhön lähtenyt. Toistaiseksi saavat siis olla paikoillaan.

Tässä on kovasti pohdinnassa myös se, miten alkaisin uutta ArtJournal kirjaani kasata. Tarpeen olisi isompi A4 ja mieluusti olemassa oleva kirja, sillä haluaisin tarinasivuja hyödyntää töissä. Olen penkonut uusia ja vanhoja kirjoja kotona. Huomaan, että minulla on moneen kirjaa tunneside enkä pysty sitä "rikkomaan" tekemällä jotain muuta siitä.


1 kommentti:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".