perjantai 4. heinäkuuta 2014

TJK kortteja: Kesää tutkien (ATC)


 Tässä on ATC kortteja, joita en ole vielä postannut, vaikka osa niistä on tehty jo mökillä. Olivat vähän unohduksissakin, kunnes täntään intouduin kuivumisia odotellessani ja kuvien luota kävellessäni ja pensseleitä puhdistaessani tekemään kortin. :)
 Samalla saan laitettua niitä Siskon ihanaan haasteeseen Silpputehtaan laajennusosassa.  

Vedenneito TJK 24


+
Kaunotar TJK

Komapastuskivi TJK 26

Born to be Wild TJK 27

Sommaren är kort! TJK 28


2 kommenttia:

 1. Täällä on ahkeroitu! Hienoja kortteja. Taidot ja taide varsin joutavat kortteiksi!
  Laskin, että saat 5 arpaa nyt purkkiin seuraavaan arvontaan.Piti tehdä 3 uutta arpaa nimelläsi. Laskin myös, että sinulta puuttuu enää 6 korttia niin olisit tehnyt vuoden alkupuoliskon jokaisen kortin! Viikot 9-10-13-14-21-22 siis puutuvat. Nyt olen juonikas ja kopioin kommenttini jos tämä taas yrittää karata johonkin..=o)
  Kiitos osallistumisesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei myöskään kummaa katoamista tapahtunut. Automaattisesti (?) tulevat viestit ovat myös poissa ja hyvä näin. Toivottavasti ketään ei häirit kommentin julkaisun viivästyminen. :)

   Heitit haasteen.... ei kuusi korttia ole ollenkaan niin paljon kuin luulin jääneen vällistä. Tähän Siis palattanee vielä.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".