lauantai 26. heinäkuuta 2014

Artjournal: Onnelliset vahingot (taittosivu)

Onnelliset vahingot

 Kun nyt eilen ryhdyin tekemään siitä vanhasta kirjasta - pitänee sekin esitellä jossain vaiheessa - Artjournalia, niin jatkakaamme siis sillä.  Tuli mieleeni kokeilla sivua "väärinpäin" ja lisäksi kokeilla osaisinko tehdä taitto sivun.

Liimasin gelmediumilla molemmille puolille kaksi sivua yhteen ja kolmannen sivun tuohon jatkoksi laitoin useamman paperikerroksen ja teippiä sinne myös. Taitos on kovilla. Ja sitten vaan hommiin. Sivuun strtuktuuria lähdin kasaamaan todella umpimähkään. Eiliset stanssasusilppukukat ja neliskanttisia kuviopapereita, sekä vanhasta lehdestä mainoksen naisen kasvokuva. Aluksi vetelin kuivahtanutta valkoista akryylimaalia ja sitten transparent gessoa sitten vesiväriä, liitua (akvarelli-) ja mustaa tussia ja akryylitussia.

Artjournal: Olen onnellinen vahingoista joita paperilla tapahtuu. Tullee puhtaasti siitä, että teen näitä hommia melkoisenmoisella heittelyllä. Kovinkaan paljon en suunnittele, mätän vaan tunteella menemään.

teksti

lähikuva kukista ja struktuurista

2 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".