perjantai 25. heinäkuuta 2014

Artjournal: Note to my self TÄSSÄ & NYT

kerrokset 1-3 (paperisilppu, gesso, liitu)
 Tässä hetkessä oleminen ja eläminen on minulle hankalaa. Rakastan suunnittelua ja jännittävää odottamista. Toki silloin joutuu pettymäänkin. Kaikkein harmillisinta siinä ehkä kuitenkin on se, että menee tämä hetki ohi odotellen sitä seuraavaa.

Missio onkin siis elää tässä  ja nyt. Ei odotellen. Sitä pohtiessa syntyi tämä Artjournal sivu. Vasta toinen aukeama tähän paksuun vanhaan kirjaan.

Rakastan kerroksia, osaa on hankalaa peittää. Tuntuvat olevan siihen liian kauniita. Uskon kuitenkin, että olennaista lopputuloksen kannalta on että kaikkikerrokset ovat siinä.
kerrokset 3-X (mahdoton sanoa mitä kaikkea


lähikuva otsikosta
Valmis: Tässä & nytOlimme neljä päivää mökillä. Mukanani en tällä kertaa raahannut arsenaalia askartelutarvikkeita. Loma on siis ilmeisesti ollut tarpeeksi pitkä. Vain luonnosteluvihkonen ja kyniä. Luonnostelin kuitenkin verrattain vähän, eli vain olin ja katselin. Itselle sopii se, että väliin otan etäisyyttä ja poistun pöytäni äärestä. Sen jälkeen inspis ja tekemisen into ovat kohdillaan ja ideoitakin enemmän kuin omiksi tarpeiksi. :)

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".