tiistai 15. heinäkuuta 2014

Zenspirations

 Muutama päivä sitten Askarteluvuoren ATC-vaitoa pyörittävä Vikke heitti ilmoille aivan uuden (minulle ) termin: zenspiration. Googeloimalla pääsin kurkistamaan upeuksia. Törmäsin monasti nimeen Joanne Fink.

Koska ATC-vaihtoon haluaisin osallistua, piti päästä kokeilemaan. Aiemmin olen (nimeä tietämättä) yrittänyt vastaavia tehdäkin - huonolla menestyksellä, syystä ettei kärsivällisyyteni ole riittänyt.  Nyt tilanne on jollain tapaa eri.

"My Lucky Number 3" olen käyttänyt pelkkiä kuitukärkikyniä XS-B ja  harppia sekä hieman lyijykynää isompien osien hahmotteluun.
My Lucky number 3


 Tässä  toisessa halusin kokeilla myös värin lisäämistä ja päädyin splättäämiseen ja valuttamiseen.

Ensimmäinen on enemmän tyylille uskollinen. Tässä haastavaa on se, että myös tyhjää tilaa tarvitaan, joten on aikea päättää, milloin on tyhjää ja  milloin ei - ja toisaalta mihin laitetaan väriä? Olisiko pitänyt jättää kokonaan pois? Vai ehkä lisätä toiseenkin paikkaan?
Yritystä on

1 kommentti:

  1. nämä on ihan mielettömiä!! Varsinkin tuo missä on vähän väriä, todella inspiroivia kuvia, mistähän minä saisin jaksamista noihin.. Olen aina halunnut kokeilla mutta kyllä se on niin että ennemmin loppuu minulta kärsivällisyys kuin kynästä muste noita tehtäessä :D

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".