sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Kukkia

Kukkia

 Joskus käy niin kuin tänään. Tämä sivu syntyi vahingossa. Ryhdyin maalaamaan sitä taustaksi, johon oli tarkoitus tilkkutäkin tapaan liimailla hauskoja luonnoksia, kauniita papereita tai jotain. No. Ryhdyin pohjaa tekemään ja siinä kohtaa, kun otin kosteuspyyhkeen ja ryhdyin pyyhkimään ylimääräistä mustetta pois ja paperin yläkulmasta ilmestyi vanha taivas menetin sydämeni - eihän sitä voinut peittää kokonaan ja lopulta ei juuri ollenkaan. Alareunan lappukin on paperiliittimellä kiinni, joten senkin saa pois. Ompelin kukkiin varret.

Tämä kuva on ensimmäinen sivu haitarikirjatekniikalla toteutettavaan ArtJournalkirjaani. Ajatus on, että siinä sivut saavat olla vapaamman muotoisia, että siihen tulisi aukeavia sivuja, taskuja ja tageja. Mene tiedä sitten kuinka käy.


2 kommenttia:

  1. Oi että olet taas saanut aikaan paljon ihanaa ja upeita töitä. Minun lomani on mennyt tukka putkella riennellessä ympäriinsä. Melkein toivoo, että tulisi välillä sadepäivä, että ehtisin jotain aikaankin saamaan.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Enkuli. Tämän kesän ilmiö on omalla kohdalla se, että lasten tekemiset ja jutut on ykkösenä ja kuvat tulee kivasti siinä heti perässä - kodinhoito jne. hommat sitten jätänkin tekemättä... ajanpuutteesta.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".