tiistai 29. heinäkuuta 2014

LifeBook 2014 week 31 A Page of Healig Layers with Mika Diazq

The liittle Things matters
 Tällä viikolla Mika Diazq ohjasi tekemään sivun hyödyntäen kuultopaperia. Hänen prosessissaan pohjan tekeminen kerroksista toimii sekä lämmittelynä ja rentoutuksena, että voimauttavana ja eheyttävänä osana työtä silloin kun voi päästää irti ja vain tehdä vielä juurikaan ajattelematta sitä, millainen lopputulos on.

Tämä sivun tekeminen tuntui hyvältä. Osi siksi että eilen löysin tuon ihanan kuvan lehdestä, Nuo talot ikkunoineen varjoineen vasten pilvetöntä taivasta ---kerrassaan ihana. En halunnut sitä peittää. Kisut ja lintu on piirretty kuultopaperille (tässätapauksessa ihan perusleivinpaperi :) ) ja sitten reuna on revitty ja gelmediumilla kiinnittetty alustaan. Valkoisia ruusuja, vähän sinistä (!?) väriä sekä akryylimaalia että öljypastillia, teksti ja Washiteippiä. Lopputuloksesta tykkään kyllä :)


4 kommenttia:

 1. Jestas taas mitkä värit. Millä ihmeen kuutamolla endit tehdä näin suuritöisiä töitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli. :) Tämä saattaa näyttää siltä, mutta itseasiassa ei ole kovin suuritöinen. Kerroksiakaan ei olekuin kolme. ...mutta olet kyllä asian ytimessä. Yöllä ihmisen on hyvä yrittää. :)

   Poista
 2. Nämä sun kissat on vaan niin IHANIA!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".