keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Askatelusopea somistaen ja postia lähettäen

Tästä lähti tänään kaikki liikkeelle... tai ei , jos tarkemmin ajattelen. Liikkelle lähti valtava jatkokäsittelyä odottava puhtaiden pyykkien pinkka, ja sitä myllätessäni tutkin askartelusoppeani sivusilmällä, näin puutteita ja keksin ratkuja. Tämä maustehylly, jonka esikoinen on tehnyt (Neiti totesi: "Mä luulin että siihen tuolee suolia!" :) ), sai uuden elämän ja teki kivasti tilaa pöytätasolle. Huomatkaa: teippirullat mahtuvat näppärästi alle - kuin se olisi niin suunniteltu.
Samalla innostuin siis siivoamaan koko nurkkauksen tai sopen, joka jo sanana viittaa pienuuteen.
"soppi Sivistyssanakirja: soppi

soppi

  1. nurkka(us), sopukka, kolkka, perukka. esim. Luku-, makuusoppi. Kätkeytyi luolan perimmäiseen soppeen. Tullimiehet tutkivat laivan joka sopen. Haaveilevat muutosta omaan soppeen asuntoon . Kans. pirtin uunin ja oviseinän välinen nurkka.
  2. pieni erikoismyymälä, shop. esim. Sukkasoppi.
  3. (Geometria) avaruuskuvio jota rajoittaa kolme tai useampia kulmia, joilla on yhteinen kärki ja kaksittain yhteiset kyljet. esim. Monitahokkaan, pyramidin sopet."

     Ja tämä kyseinen soppi on pieni nurkkaus, jossa on paljon tavaraa. Tämä selitykseksi niille, jotka eivät huomaa, että se on siisti. 

    Sopesta lähti viimein myös postin mukaan ylläripylläri, jonnka kuvan näet tässä alla. Toivottavasti Mervi tykkää. 


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".