lauantai 13. joulukuuta 2014

AlteredBook: Valonpisaroita

Valonpisaroita
 Tämä kuva on alteredbook aukeamalla eli vanhan lastenkirja iso aukeama. Tästä on tullut yksi lempi kokojani tehdä kuvia. Siinä on tilaa ja mahdollisuuksia, eikä tyhjä sivu aiheuta minkäänlaista kynnystä. Laitan tähän vaihekuvia, jos jota kuta ne kiinnostaa. Hatun teksti on aukikirjoitettua kaipuuta omaan lapsuuteen, edesmenneiden isovanhempien ikävää ja sen mietiskelyä, kuinka ikävä kuitenkin on myös tärkeää ja pitää ihmiset elossa. ...tai jotain. Ensimmäistä kuvaa ennen olin jo päälystänyt aukeaman gelmediumilla erilaisia papereita kiinnittäen: lehteä, kuviopaperia, kirjekuori jne. Tämän jälkeen olin gellipattella painanut taustaan (väreinä ruskean sävyjä, punaista ja mustaa). Gelliplattepainatus oikeastaan antoikin aiheen ja määritteli todella paljon tätä aukeamaa, josta tuli melko synkkä. Synkkä kuin tämä suomalainen lumeton marraskuu. Loppuvaiheet ymmärsinkin kuvata. :)2 kommenttia:

  1. Uskomattoman upea työ jälleen.
    Ihanaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Enkuli. Tykkään siitä itsekin, vaikka se onkin tuommoinen synkempi sävyiltään. Mutta niin se on minusta elämäkin valkoisia musti koskettimia vuorollaan.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".