perjantai 26. joulukuuta 2014

Lifebook2014

  Lähes koko Lifebook 2014 tuotantoni kansissa. Kyseessä myös ensimmäinen videoklippini, jossa verrattain huono kuva. :) Mutta tästähän voi vaan parantaa juoksua.

Olen siitä tavattoman ylpeä. Ylitin sitä tehdessäni itseni monella tapaa. Löysin jotain jonka olemassa olon ehkä tiesin, mutta en kuitenkaan. Se on ollut minulle valtava elämys ja kokemus. Taiteen tekemisestä ja kuvista on tänä vuonna tullut toinen luontoni, hengittämiseen verrattava perustarve, joka auttaa jäsentämään maailmaa, selviämään Elämän eteenheittämistä haasteista ja niin, avaa oven omaan maailmaan. Akut latautuvat ja saan perspektiiviä asioihin.
etukansi

takakansi


Voi olla -  ja onkin - että liikun kodin ulkopuolella aikaisempaa vähemmän, en tapaa niin paljon ihmisiä ja maailmani on näennäisesti kutistunut. Todellisuudessa tilanne on juurikin päin vastainen - olen aloittanut tutkimusmatkan. Ja maailmani on laajentunut valtavasti. Ja jatkaa laajentumistaan - sillä kyllä olen ehdottomasti lähdössä mukaan LifeBook2015 matkalle.

2 kommenttia:

  1. Olen lukenut ja selaillut sivujasi ja sinun innoittamana olen myös mukana Life Book 2015 - seikkailussa :). Töitäsi on ilo katsella ja niistä tulee aina jotain mieleen, jos ei muuta niin halu pystyä itse samaan. Iloa ja onnea sekä paljon inspiraatiota tulevalle vuodelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ester viestistäsi. En usko, että tulet katumaan.. Itse olen mukana myös ensivuoden kurssilla <3 olen oppinut niin paljon. Hauska kuulla, että lähdet mukaan innoittamanani. Sillä samalla taoin erään bloggaajan 2013 töitä tutkittuani lähdin minäkin viimevuonna mukaan ::)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".