sunnuntai 7. joulukuuta 2014

ATC:t Peloista

Liian vaikea kysymys TJK 47 (Riikalle)
 Riikka Kovasin toimi Kk:n OKTK#3 haasteen vierailevana DT:nä ja teki aiheesta "Valse Trieste" jokaiselle osallistujalle omat kortit. Ihana ihminen, joten tein hänelle nämä kolme korttia kiitokseksi (hän ei ollut vaihtoringissä mukana).

Jo DT:korteissa käsittelin aihetta melko synkin teemoin "yö", "pettymys/petetty" ja "kuolema". Sama teematiikka jatkuu nyt pohdin asioita, joita en välittäisi kohdata Elämässä Ainakaan liian tiheästi.
Mielenterveys TJK 48 (Riikalle
Sellaisen ongelman tai pulman eteen en halua joutua, jota en pysty ratkaisemaan. Siitä "liian vaikea kysymys".
"Mielenterveys" -kortin oikeampi nimi olisi mielenterveyden menetys, mutta lyhyt on ytimekästä. Mielenterveyden menettäminen on mielestäni yksi pelttavimmista asioista. Osin ehkä siksi, että uskon ymmärtäneeni ihmisen mielen haurauden ja herkkyyden. Tämä haaste voi kohdata kenet tahansa.
Samoin "Yksinäisyys" se voi olla valittua ja vapaaehtoistakin, mutta ihminen voi kaiken väkijoukon keskelläkin olla hyvin yksinäinen. Itselle ystävät ja yhteys heihin on aina ollut kantava voima. Ja toivon, että niin on jatkossakin.
Yksinäisyys TJK49 (Riikalle)

Näillä korteilla mukana myös Silpputehtaan laajennusosassa.

2 kommenttia:

  1. Todella hieno korttisaraj tämä!
    Kiitos osallistumisesta haasteeseen!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".