lauantai 13. joulukuuta 2014

Jännittäviä hetkiä

En ole varma, olenko mainninnut tietokoneeni vetelevän viimeisiä henkäyksiään. Sillä on ollut kaikenlaisia oireita tämän syksyn aikana, ja ne oireet ovat pahentuneet syksyn edetessä. Puolisko viisaana miehenä ymmärsi yskän ja tilasi uuden koneen. Minä taas en - en tallentanut salasanoja tai ottanut kuvia talteen tai tehnyt mitään muutakaan, millä olisi siirtymätuskaa helpottanut. Olisin ehkä käyttänyt kahta konetta rinnan, jos siihen olisi ollut mahdollisuus. Mutta ei ollut. Eilen kone ei enää auennut. Ollenkaan. Joten tässä ollaan... mutta nämä murheet eivät onneksi yltäneet tänne blogiin saakka. Kuvat siirtyvät ja salasanat hallussa :) Tässä tulee ihania avattuja ATC-luukkuja, joita en ole päässyt päivittämään.
10/12

11/12

12/12
 Näissä Katin tekemissä korteissa on aivan ihastuttavaa pohdintaa siitä, mitä joulu on. Tämän päivän luukun avaan ja kuvaan vatsa illalla lasten nukkumaan menon jälkeen. Kuumanan höyryävän glögimukillisen kanssa :)


Minulta matkaan lähteneet kortit tulevat nyt satunnaisessa järjestyksessä, koska se tallennus mihin merkitsin kuvien järjestyksen ja nimet on nyt siellä toisen tietkoneen muistissa.
Muistellaan poismenneitä rakkaita

Jokaisella on oikeus jouluun

Joulultähti

2 kommenttia:

  1. Kiva kun pidät tekemästäni joulukalenterista :) Mukava seurata, kun en itse kortteja muistanut kuvata ja nämä tulee yllätyksenä minullekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".