tiistai 30. joulukuuta 2014

Artjournal: Love

Tämän päivän riipustelut ja raapustelut ovatkin tässä. :) ja tein minä yhden kortinkin, Kk:n pikahaaste 4/5 pohjalta. Iskin sinne inhokkireseptillä, josta jo moni selvittänyt tiensä läpi. Viimeinen kuva tässä postauksessa on minun keitokseni. :) Melkoinen sekamelska, mutta kyllä siinä on jotain sellaista mistä tykkään.  Piti tehdä toinen. Kynän kädessä pitäminen ja viivan piirtäminen on hienoa. Ja niin tiesittekö, että kyniä voi oikeasti piirtää loppuun - siis ei kuivattaa, tai pilata liian hätäisesti akryylimaaliin piirtämällä vaan ihan piirtää niin, että muste sieltä sisältä putkesta vaan yks´kaks´ loppuu. Jos näihin lämpenet - niin varaudu myös siihen.

Älä nuku onnesi ohi!
Ja voi hyvin olla että tämä sivu jääkin vuoden viimeiseksi Artjournal -sivuksi..


1 kommentti:

  1. Vau! Niin paljon ihanaa väriä, yksityiskohtia! Tulee melkein taideteos ja graffitin sekoitus mieleen! On ihana , että sulla näkyy käden jälki ja oma tyyli, mutta silti jokainen työ on uniikki ja niin erilainen !

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".