torstai 11. joulukuuta 2014

Week 50. Main: Nurture Yourself with Kelly Hoernig

Ihana Kellyn pitämä tunti. Joka sai paljon ajattelemaan ja pohtimaan asioita. Oma toteutukseni on melkoisen kaukana alkuperäisestä, mutta pidän siitä itse kovasti. Enkä vähiten tuon ihanan lehdestä leikkaamani käden vuoksi.  Se on odottanut paikkaansa kesästä saakka.

Ajatukseni oli (Tehtävänä helliä itseään, nähdä ja hyväksyä se mihin on päässyt, nyt suhteessa taiteeseen ja LifeBook 2014) että olen tänä vuonna jollain tavoin, taiteen tekemisen kannalta, tullut ulos kuorestani. Uskaltanut kasvattaa vahvan rungon ja oksat - näyttäytyä. Tekemiseni on vahvaa, mutta sei ole vielä täydessä mitassaan ja alkaa vasta hiljalleen kukoistaa. Ja eteenpäin on mentävä.

Otin tästä työstä jonkinlaiset vaihekuvat. Josko niistä kenellekään iloa on...


6 kommenttia:

 1. Tämä on aivan huikea <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Anu-Riikka näistä kuvista. Näkee kuinka tuo puu kasvaa...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mileksi ja Tiina :) Tätä oli hieno tehdäkin. Syntyi helposti. Joskus käy niinkin ja se on ihanaa.

  VastaaPoista
 4. Olet sä vaan niin taitava! Kun uskaltaisi kokeilla, mutta ei musta taida olla...

  VastaaPoista
 5. Kyllä on upea teos! Ja hieno kun olet kuvannut sen vaiheittain. Aivan kuin puu todella kasvaisi pikkuhiljaa tuolta munan tai siemenen sisältä ;) Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kiito Marke ja Susanna <3 Olen vahvasti sitä mieltä, että kyllä kannattaa yrittää ja kokeilla - muuta tietä ei oikeasti ole. Jos ei astu askelta, ei pääse eteenpäin edes sitä horjuvaa ja huojuvaa askelta. Ihan omakohtaisesti voin sanoa, että vaikka olen maalannut lähes aina ja piirtänyt paljon, ratkaisevaa oli se, kun olen tehnyt sitä päivittäin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".