perjantai 4. lokakuuta 2013

ATC sarja Vuodenajat (varattuja)

Ihanaa oli tulla blogiin ja Iiiiiiiiiiiiiiiiii! kuinka monta kommenttia. Mahtista. :) Kiitos siis teille. Erityisesti Enkulille, joka oli jaksanut kommentoida moneenkin postaukseen.

Mutta tämän päivän "epistolaan", joka lähti iikkeelle eilisestä chattäilystä kortteiluystäväni Tiinan kanssa. Sovimme ATC vaihdosta, ja hänen ihania korttejaan sain valita vaihtoon - ja hän sitten sai toivoa minulta jotain. Tiina toivoi eläimiä.  KK:n isnpishaasteessa teemana ovat syksyn värit, ja siitä se ajatus sitten lähti. Tämän illan aikana syntyi 4:n ATC kortin sarja Vuodenajat

Syksy 1/vuodenajat

Talvi 2/vuodenajat

Kevät 3/vuodenajat

Kesä 4/vuodenajat
Nokkelimmat huomasi jo että talvesta ja keväästä on kaksi kuvaa. Tämä johtuu siitä, että kuvat tuovat esiin ATC kortin aivan eritavoin. Toisessa näkyy värit ja kontrastit ja toisessa mm. metallihohto/kiilto.

Ja kyllä alan tästäkin innostua vaan enemmän koko ajan. Pelottavaa....

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania kortteja :) Ovatko ne todella minulle, maltan tuskin odottaa, että näen livenä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tiina ovathan en --- paitti Syksy, joka lähtee inspikseen, jos en intoudu sinne vääntää vielä jotain muuta. Mustakin niiden pitäs olla yhdessä.

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".