maanantai 28. lokakuuta 2013

Joulukortteja

P*skarteluhaaste #206 haastaa kortteilijat väreillä:

Eikä ihan millä vain väreillä vaan näillä upeilla yhteen kauniisti sointuvilla väreillä. Tänään sain tähän tehtyä kortin.
Me and the Snowman
 Tämä kortti on ensimmäinen, jossa kokeilin - onneton - omelukonetta. Ompelukone ei ole suurin ystäväni, tai ystäväni ollenkaan. Puola menee umpisolmuun ja kone ompelee taakse päin, kun vain katsonkin ompelukonetta. Joten olin siis verrattain rohkea. Läheltä liippasi ettei tämä kortti päätynyt roskikseen...onneksi lanka sattui olemaan valkoista.

Toinen joulukorttini onkin sitten "hieman" toisenlainen.

Iloista joulua, ystävä!
Tämänkään kortin kanssa ei mennyt kuin Strömssössä. a) kolmioviivain hukkui (se on jo ennen, olisi pitänyt ymmärtää jättää kortin tekeminen siihen) b) sumuttamani misti roiskui minne sattui c) reunan kultaukset meni ihan vituralleen d) liimapyssy suttasi (ja sit kaikki tipahteli, kun poltin etusormen) e) repäisin raitapaperista vahingossa palasen keskeltä alhaalta f) leimat "ystävälle" tipahtelivat ihan miten sattui... Värit tässä kortissa ovat todellakin minun mieleeni, joten sikäli tämä nyt vähän harmittaa.

3 kommenttia:

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".