maanantai 7. lokakuuta 2013

Joulu on taas, joulu on taas...

WCD2013 tempaisi minut pakostakin joulukortteilun maailmaan, vaikka en vielä sitä kovin ajankohtaiseksi koekaan. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä syystä, ettei minulla ole leimoja tai valmiskuvia. Tämä haaste osoitti myös sen miten onnettoman hidas tapani tehdä kortteja on. Piirrät & maalaat leikkaat. Toisaalta se on juuri ominta minua... mutta nyt joulutunnelmaan.
Tervetuloa tupaan!
 Tämä kortti on haasteeseen 2/20, jossa piti kortin kannessa
olla aukko. Tähän muut olivat keksineet erittäin ihania ratkaisuja yksi lemppari oli lentokirjekuori, jossa ovaali reikä. Taisi olla Tainan kortti, joten löytyy blogiluettelosta.

Oma ratkaisuni oli melko ilmeinen eli ikkuna, jonka takana Teppo odottaa jouluvieraitaan saapuvaksi.

 Valkoparta
Tässä joulupukkia 3/20 korttiin, jossa oli luonnos. :)

Hou hou hou!
Tämä pukki tuli haasteeseen 9/20 jotain kynällä tehtyä. Hämmentävää - käutään kynää yleensä paljon, todella paljon. Nyt sitä on vähän papereiden reunoissa ja that´s it.


Talvimaisemaa
10/20 oli myös luonnos. Tähän idean sain malliski tehdystä kortista, koska muistin tämän stanssin, jota en ole ennen osannut käyttää.

Huomaako, että olen ihastunut lumiefektiin?

2 kommenttia:

  1. Voi miten maino Teppo! Nämä sun omat piirrokset on aivan mahtavia! Itsellä ei riitä paukkuja muuhun kuin ihailemaan toisten kättentöitä,hienoa että jaksat olla niin aktiivinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jonna. Teppo on itseasiassa leimasin kuva, jonka olen joltain ystävälliseltä kanssa kortteilijalta saanut. :)

      Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".