lauantai 19. lokakuuta 2013

Puuhiksen kurssilla

Tänään pääsin osallistumaan ihanan Puuhiksen vetämälle kurssille, jossa pääsin tutustumaan MixedMediaan. Ihanaa oli, mukavia ihmisiä ja ihania mömmöjä ja värejä ja struktuureja ja kaikkea. Kiitos Puuhikselle ja jokaiselle mukana olelleelle.

Oma työni jäi vielä vaille tekstiä, jonka tänään vielä teen, mutta tällaisessa vaiheessa työni on nyt. :)
Päätin lähteä liikkeelle asioista, joiden kanssa en ole kovin taitava eli mukaan tuli valtava määrä kukkia ja pitsiä ja tylliä. Lisäksi suljin värimaailmasta pois vihreän, johon tutusti turvaannun aina uuteen tutustuessani.Työskentely alkoi suunnittelusta. Itse noudattelin melkoisen orjallisesti Puuhiksen luonnosta.  Taulupohjalle ihan tussilla piirrettiin alue, jolle työtä aloitettiin kasaamaan... Sitten saikin valita itse järjestystä ja  mä ryhdyin kasaamaan alinta kerrosta, tylliä ja pitsiä. Medium gel nimisellä mönjällä kiinniteltiin asiat, sitten kukkia, helmiä ja härpäkkeitä - mitä ikinä vaan keksittiin.

Kun sitten oli riittävästi tavaraa kiinni, siveltiin gessoa useampia kerroksia pintaan. Sen jälkeen laitoin vielä struktuuria lisää pastalla maskia  käyttäen.Jonka jälkeen alkoi sekä haastavin että hauskin vaihe.

Värimaailman luominen, joka aloitettiin misteillä. Voih!, miten paljon erilaisia niitäkin on. Marssijärjestys vaaleasta tummempaan. Itse bloggasin sen vihreän pois, ja päädyin käyttämään keltaista, punaista, useita ruskeita ja mustaa reunoille.

Sitten vielä viimeistellen: metalliyksityiskohtia (perhoset ja avain) sekä lasihelmiä...


Ja tekstin lisään vielä tänään... :)

JA tässä nyt sitten valmis työ. Teksti, sivut maalattu ja hieman kultaista glitteriä lisätty tekstin pintaan sekä enkeliin. Nyt myös avain on liimattu kiinni.
Wellcome Home

Teksti ja enkeli

Sivua ja avain8 kommenttia:

 1. Tosi hieno työ :) Kyl kannatti kursseilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, oon aivan samaa mieltä. Tämä on yksi ehdottomasti parhaista puolista Treen kyljessä asumisessa. :) Taitavilta ihmisiltä pääsee oppimaan, kun haluavat opettaa. Parasta.

   Poista
 2. Welcome vaan kirjotetaan yhellä ällällä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No sehän siinä vikana olikin. Mietin miten se näyttää niin kummalta, ja hätäisenä ihmisenä en käynyt tarkistelemaan....

   Rapatessa roiskuu, vai miten se menee. ;)

   Poista
 3. Tästä työstä tuli kyllä hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Puuhis, tykkään siitä kovasti itsekin. Suunnitteilla on toinen, mutta täytyy ensin saada käsiin gel mediumia - gessolla en halua lähteä liimaamaan - olen tosi tyytyväinen tylliin tässä työssä. : ) Kiitos, vielä opeistasi.

   Poista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".