tiistai 29. lokakuuta 2013

Vintage viehättää

Olen hiljalleen tämän syksyn aikana yrittänyt opetella tekemään vintagehenkisiä kortteja. Niiden värimaailma miellyttää ja kiehtoo minua suunnattomasti -ruskea, vanha valkoinen, -rosa. Kukkien, pitsien ja muiden kiekuroiden käyttäminen on se, mihin olen hiljalleen opetellut... toki moneen muuhunkin.

Tänä iltana puustallin kahden Vintagehaasteen parissa - KK:n vintage haasteen ja It´s all about the Vintage.

KK:n Vintage#39 haastaa
-ilahduta ystävääsi -saa hänet hymyilemään ja hyvälle mielelle kortillasi. 

The Peacefull Moment


Yllä oleva kortti kertoo hyvästä ystävästäni, jonka opin tuntemaan ollessani lukiolainen. Tutustuimme harrastuksen parissa ja olimme pitkään tiivisyksikkö, siskot. Sitten aika ja elämä vei, mutta yhä olemme sielunsisaret. Me olemme kirjoittaneet tuhannen tuhatta sanaa kirjeitä, kirjeitä, kirjeitä. Saan häneltä yhä ihania yllätyspaketteja, ja silloin valitsen kaiken kiireen keskeltä taukopaikan, ja avaan paketin tai kuoren, hengitän hetken.

Itś all aabout vintage#55 haastaa käyttämään ainakin kolmea leimasinta kortissa. Tämä se vasta haaste olikin. Itse piirtämäni kuvat harvoin toimivat vintagenhengessä, joten haaste piti ratkaista toisin. Päädyin haastamaan itseäni entisestään ja tein--- tadaa! telinekortin, mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Ihaillut kyllä...

Ja tällainen kortista tuli:
Ikiystävälle
Tässä kortissa haasteen toivomat leimasimet ovat 2 tekstileimasinta ja lisäksi kortin kulmiin leimatut kiekurat. :) Tämän kortin saaja on ollut rinnallakulkijani tuulessa ja tuiskussa yhtälailla kuin kesäauringossa ja juhlassa Aina. JA nyt todella tarkoitan AINA. Voiko sitä suurempaa onnea ollakaan?

5 kommenttia:

 1. thanks for joining us at It's all about the Vintage
  Elma

  VastaaPoista
 2. Oikein kauniita kortteja molemmat! Eikös olekin aina yhtä mukavaa haastaa itseään kokeilemaan jotain uutta? Kiitos osallistumisestasi molempiin haasteisiin :)

  VastaaPoista
 3. Upeita ovat vintagekorttisi. Minulla on blogissani sivupalkissa Nostalgia osiossa vapaita ikivanhoja kortteja ja kiiltokuvia käytettäväksi näihin vintage töihin.

  ISO KIITOS UPEISTA TAROTEISTA. Olivatpa melettömän upeita ja mystisiä, Nauratti, sillä minä olen punatukkainen ja vihreäsilmäinen. Tehdään lisää ja vaihdellaan

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanaiset kaikista kommenteista. Vintage on yksi lempparijutuistani, mutta ei suinkaan ihan helppo. Etenkin nyt kun niitä on tehnyt jonkin verran, yrittää muuttaa kortteja jotenkin. Helposti toistaa ja käyttää samaa sabluunaa, eikä se ole pidemmän päälle palkitsevaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit kommentin - piristää aina mieltä. Se julkaistaan, kun olen sen lukaissut. Yritän jäljittää katoavat kommentit.
Katoavista kommenteista en tiedä, mutta automaattikommentteja ropisee, joten sanavahvistus palaa "kehiin".